Bijles wiskunde in Deventer

Tijdelijk online bijles

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus worden de lessen online via Zoom gegeven.

Mijn bestaande studenten zijn overgestapt op onlinebijles en ze zijn allemaal blij met de ervaring.

Gebruikmakend van mijn jarenlange ervaring met doceren op alle niveaus help ik nu mensen hun potentieel te bereiken met privélessen op maat.

Pedro, oprichter en leraar bij Miolo

Ik heb jarenlange ervaring met lesgeven op verschillende niveaus, van basisschool-leerlingen tot universiteitsstudenten. Dankzij mijn enthousiasme en vakkundigheid krijg ik altijd zeer positieve feedback.

Ik heb o.a. aan Harvard University en Universität Göttingen lesgegeven. Ik geef les in het Nederlands, Engels, Portugees en Italiaans.

Wiskunde is mooi. Echt.

Vicky Neale, Oxford University

Wiskunde wordt vaak als saai en moeilijk ervaren. Ik kan je laten zien dat het eigenlijk niet zo is en dat het, als je het eenmaal snapt, heel leuk kan zijn.

Wiskunde is overal zichtbaar, in patronen, ritmes en bewegingen; het stimuleert onze creativiteit en ons logisch redeneervermogen en helpt bij alles in het leven.

Wiskunde is de taal van de natuur.

Galileo Galilei

Leraar

Bij Miolo hoop ik mensen de schoonheid en waarde van wiskunde te laten zien.

Pedro, oprichter en leraar bij Miolo

Ik heet Pedro en kom oorspronkelijk uit Portugal. Ik ben de oprichter van Miolo, waar ik als privéleraar werkzaam ben.

Dankzij mijn decennialange ervaring als wetenschappelijk onderzoeker in de sterrenkunde en docent aan diverse universiteiten in verschillende landen, beschik ik over een zeer grondige kennis van de exacte vakken.

Met deze achtergrond en nog steeds veel enthousiasme bied ik nu als zelfstandige scholieren en studenten hulp en ondersteuning bij wiskunde.


Wat zeggen mijn studenten


Tarieven

Ik denk dat geld geen belemmering moet zijn om nieuwe dingen te leren. Stuur me een bericht in het onderstaande formulier en we kunnen een vergoeding bespreken die je kunt betalen.


Contact

Waar is Miolo?

Ik geef privéles vanuit huis in een lichte kamer met drie grote ramen op de begane grond. Mijn vrouw Maaike werkt ook thuis: ze is vertaalster en werkt boven in haar kantoor. 

Miolo — KVK 75752395

Meer info?

Stuur voor meer informatie en tarieven een berichtje hieronder.

%d bloggers liken dit: