Tarieven

Individuele les

Tijdens een individuele les krijgt de leerling mijn volle aandacht. Naarmate ik de leerling gaandeweg beter leer kennen, zorg ik ervoor dat het ritme en de stijl van de les, en de voorbeelden en analogieën perfect van toepassing zijn.

Individuele lessen zijn heel geschikt voor verlegen of onzekere leerlingen, evenals voor mensen die zich moeilijk kunnen concentreren.

Groepsles

Bijles kan ook in groepjes van 2 of 3 leerlingen. Dit is een goede optie als je vriend(inn)en of klasgenoten hebt die op hetzelfde niveau zitten.

Groepsles biedt leuke mogelijkheden, zoals leerlingen die de stof eerder snappen het laten uitleggen aan de anderen (je leert als je anderen onderwijst), of stimulerende competitie door didactische spelletjes.


Tarieven

Eerste lesEerste maandDaarna
Individuele lesGratis€45€60
GroepslesGratis€30 per leerling€40 per leerling

De eerste les is gratis en de eerste maand (4 weken) krijg je 25% korting. Als het van beide kanten bevalt, gaan we verder tegen het volle tarief.

Voorbeeld 1:
Je kiest voor individuele lessen, twee keer per week. De eerste les is sowieso gratis en de volgende 7 lessen kosten elk €45. Daarna kosten lessen €60.

Voorbeeld 2:
Twee leerlingen kiezen voor een groepsles voor 2 eens in de twee weken. Dan is de eerste les gratis en de volgende les kost €37,50 per leerling.  Daarna kost elke groepsles €50 per leerling.

De 25% korting geldt niet voor leerlingen die na een periode van afwezigheid weer terugkomen.

Aan het eind van elke maand krijg je een factuur voor de totale kosten.

Voor het beste resultaat raad ik 2 lessen per week aan. Maar uiteraard wordt alles in overleg afgesproken.


Waar is Miolo?

Je krijgt bijles in een lichte kamer met drie grote ramen op de begane grond. Mijn vrouw Maaike werkt ook thuis: ze is vertaalster en werkt boven in haar kantoor.

Bijles ruimte in Deventer
Miolo Bijles ruimte

Meer info?

Stuur voor meer informatie een berichtje hieronder.

%d bloggers liken dit: